• romana
  • english

search
Expoziţia de fotografie "Photo aspects", Manolis Metzakis, Grecia

Info eveniment:

  • 07.05.2018 - 01.01.1970
  • 23.05.2018 , ora 18.00
  • Foaierul Bibliotecii Judeţene Octavian Goga, Calea Dorobanţilor nr.104, Cluj-Napoca

Expoziţia de fotografie "Photo aspects", Manolis Metzakis, Grecia

Manolis Metzakis, Iraklion, Creta
Omul care, pe lângă fotografie, iubeşte Clujul.

[...] 

După un periplu fotografic expoziţional în România, Tg. Mureş, Carei, Oradea, Manolis Metzakis poposeşte cu drag la Cluj - Napoca în intervalul 7-23 mai 2018 la invitaţia Asociaţiei ArtImage.

Expoziţia de fotografie denumită generic “PHOTO ASPECTS” va fi prezentată publicului în data de  7 mai 2018, ora 18,00, de către autor, susţinând astfel demersul cultural ArtImage de a aduce pe simezele clujene valori ale fotografiei naţionale şi internaţionale.

Expoziţia este organizată sub înaltul patronaj al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din Romănia (AAFR) şi are ca partener tradiţional şi gazdă  primitoare Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” din Cluj în Foaierul căreia va avea loc acest eveniment cultural remarcabil. Va fi alături şi Domnul Flavian Săvescu, AFIAP, reprezentantul oficial al GPU în România.    

Invităm cu drag pe toţi iubitorii de frumos, clujeni şi nu numai, la această întâlnire ce va reprezenta pe lângă o amintire de excepţie şi o îmbogaţire reală a patrimoniului cultural personal.

Expoziţia va fi prezentă pe simeze până în 23 mai 2018.

Fotografii ale autorului pot fi vizionate şi pe www.metzakis.gr